0
$\begingroup$

Rosanswers logo

I am using ROS indigo. My PC configuration is Dell Vostro intel i5 processor. I have installed all the essential dependencies of rviz.

Could you tell me what's the problem?

the image is here


Originally posted by malgudi on ROS Answers with karma: 88 on 2018-01-09

Post score: 0


Original comments

Comment by gvdhoorn on 2018-01-09:
Could you please attach your image directly to the question? I've given you enough karma to do that.

Comment by gvdhoorn on 2018-01-09:
Btw: you have 3 answered questions, but none are accepted. If those answers are in fact correct, you should accept them. I wouldn't have to give you additional karma in that case.

Comment by clyde on 2018-01-09:
QT might be picking up the wrong color from the Ubuntu theme. Try changing to the default theme in Ubuntu.

Comment by clyde on 2018-01-09:
Another possibility is that you have a QT environment variable set that is overriding the theme. You might run printenv | grep QT to see what you have set.

$\endgroup$

1 Answer 1

0
$\begingroup$

Rosanswers logo

Well actually I could not understand what to do so I removed ubuntu and installed again and ROS as well. And now it works fine. I don't know what was the problem. Thank you.


Originally posted by malgudi with karma: 88 on 2018-01-15

This answer was ACCEPTED on the original site

Post score: 0

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.