0
$\begingroup$

Rosanswers logo

Hi all,

I got stuck while installation. See below for the detail. Any thoughts would be appreciated.

Phenom:

Tried workaround:

  • The things discussed in the pages below are already tried (incl. allowing universe & multi-universe etc.)

http://answers.ros.org/question/702/unable-to-find-install-package

http://answers.ros.org/question/120/troubles-installing-ros-c-turtle-base

  • sudo rm /var/cache/apt/archives/ros

  • Reboot OS.

  • "sudo rm /etc/apt/sources.list.d/ros-latest.list" and start over.

Other: Another computer which is on the same network has successfully installed diamondback. And after apt-get update on the same machine, apt-get still shows ros-diamondback as installable packages.

Env: Ubuntu 10.10 Maverick, Kernel Linux 2.6.35-30-generic-pae

Thanks in advance.


Originally posted by 130s on ROS Answers with karma: 10937 on 2011-08-03

Post score: 0


Original comments

Comment by 130s on 2011-08-04:
@tfoote @Patrick Bouffard sorry again. I replaced with the new URL (turned out my setting on G-docs was correct though).

Comment by Patrick Bouffard on 2011-08-04:
Me either. Use pastebin, it's better.

Comment by tfoote on 2011-08-04:
I still can't follow the 2nd link.

Comment by 130s on 2011-08-04:
Oops, sorry. I switch to the original long URL, and also switched to public instead of "anyone with link" on G-docs.

Comment by Patrick Bouffard on 2011-08-03:
Your bit.ly link doesn't work--it apparently links to a Google Doc that isn't world readable. Maybe try pastebin instead.

$\endgroup$

1 Answer 1

0
$\begingroup$

Rosanswers logo

I found a workaround by myself. From mirror sites, I chose Case Western and did the same for the rest of steps. Then I was able to see ros-diamondback* and now download is in process.

Before then, I also tried Maryland but it returned the same result with the issue above.


Originally posted by 130s with karma: 10937 on 2011-08-04

This answer was ACCEPTED on the original site

Post score: 0


Original comments

Comment by 130s on 2011-08-04:
@tfoote thanks, I'm glad you've fixed the problem and also the mirror site did its job.

Comment by tfoote on 2011-08-04:
Yeah, we had a bug in our distro script which invalidated the entire repository on maverick. It should be restored now.

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.