0
$\begingroup$

Rosanswers logo

Hi all,

I'm having trouble running rviz. I first start roscore in a terminal window, then open another terminal and execute 'rosrun rviz rviz.' The loading screen shows up, but the actual program interface never appears. No errors are reported. And if I run 'top' in another terminal, it looks like rviz is actually running, but it's just not visible. \

I should probably mention that I used to have cturtle and diamondback installed and I recently removed cturtle. I'm also running ubuntu 11.04.

Any help would be appreciated!

~Robin


Originally posted by Robin on ROS Answers with karma: 87 on 2011-05-17

Post score: 2


Original comments

Comment by dornhege on 2011-06-01:
Well, ROS has just been updated for 11.04 http://www.ros.org/news/2011/06/ros-packages-now-available-for-ubuntu-natty.html :)

Comment by Robin on 2011-06-01:
I checked and didn't see anything. I ended up just going back to using Ubuntu 10.10 and everything is fine again.

Comment by dornhege on 2011-05-18:
There should be printouts in the terminal or logfile. Is there anything about GLX missing or similar?

Comment by Asomerville on 2011-05-17:
You can also add details by editing the original question btw.

Comment by Robin on 2011-05-17:
I should probably mention that I used to have cturtle and diamondback installed and I recently removed cturtle.

$\endgroup$

1 Answer 1

0
$\begingroup$

Rosanswers logo

dornhege: Well, ROS has just been updated for 11.04 http://www.ros.org/news/2011/06/ros-packages-now-available-for-ubuntu-natty.html


Originally posted by Wim with karma: 2915 on 2011-08-02

This answer was ACCEPTED on the original site

Post score: 0

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.